Rommelroute

Begin maart van dit jaar is er al begonnen met de voorbereiding van een rommel route in de wijk Rustenburg zoals het uitzoeken van de goedkoopste adressen voor het maken van kopieën, kabelbinders en spandoeken. Daarna een verzoek ingediend met voorbeelden van huis aan huis folders in de wijk, posters, spandoeken en eenduidelijke begroting van dit alles.

Al snel een akkoord en toen een planning gemaakt op welke datum welke werkzaamheden gedaan moeten worden, zoals huis aan huis folders bestellen en bezorgen, spandoeken, ballonnen bestellen. Gedurende de voorbereiding kwamen er andere ideeën naar boven drijven en is Formido benaderd of ze de ballonnen willen leveren ook hebben we 3 borden gekregen die half augustus bij de toegangswegen naar Rustenburg geplaatst zijn met de oproep dat men zich voor 1 september nog op kon geven om als deelnemer, de spandoeken zijn ook omstreeks deze tijd pas besteld met een levertijd van 7 dagen en met toestemming van de eigenaren aan hekken op de toegangswegen naar Liendert gehangen.
Bij het begin van de schoolvakantie hadden 25 deelnemers zich al aangemeld maar pas vanaf half augustus is de aanmelding goed op gang gekomen met als resultaat dat de teller op 110 is blijven staan voorwaar een mooi deelnemers aantal ,vanaf 5 september zijn de deelnemersposters en ballonnen bij de bewoners thuis gezorgd helaas was de weersvoorspelling voor 9 september niet optimaal zodat veel bewoners ’n party tent geregeld hadden of parasols met zeilen eraan, ook hebben er deelnemers uit kunnen wijken naar de carport van de buren.
Op de dag zelf heeft het min of meer geregend tot 11.00u. en daarna is het gelukkig tot 15.00u. droog gebleven en besloten de weergoden om de kraan voluit open te zetten voor een hoosbui en dus waren ze de deelnemers gunstig gezind.
Daarna zijn alle spandoeken van de hekken gehaald en opgeborgen voor volgend jaar, dezelfde avond nog een mail verzonden naar alle deelnemers om ze te bedanken voor hun deelname met daarin de vraag om ideeën op-en aanmerkingen te mailen zodat het in 2018 nog beter gedaan kan worden.
Met vriendelijke groet,
Martien van den Akker