Buurtfeest Plompstraat en aangrenzende woningen

Zaterdag 2 september hebben bewoners van de v.Randwijcklaan, vd. Polplein, Pothovenplein, Verzetsplein, Rustenburgerweg (allen aangrenzend aan de Plompstraat) en de bewoners van de Plompstraat kunnen genieten van een gezellig buurtfeest. Dankzij het buurtbudget kon er gebruik gemaakt worden van o.a. het springkussen en hoefden de bewoners (waaronder meerdere senioren) niet zelf stoelen , borden etc. mee te nemen .

Door een kleine bijdrage aan de deelnemers te vragen is gelukt om een gezellige middag en avond te organiseren met heerlijke hapjes rondom de barbecue. De buurt blijkt te beschikken over geweldige kok’s  en ook is er zangtalent ontdekt en is er gesproken om volgend buurtfeest een ‘buurtband’ samen te stellen.

Er was tijd voor jong en oud om met elkaar te praten en te kijken of er gebruik kon worden gemaakt van elkaars diensten. Zo is er aangeboden om op een vaste middag met de auto boodschappen te gaan doen waar de ouderen/alleenstaanden in mee kunnen. Ook  werd geïnventariseerd hoe we er voor elkaar, als buurtgenoten, kunnen zijn.

Onlangs is ook binnen deze groep een buurt WhatsApp gestart.

Dank aan allen die bovenstaande mogelijk heeft gemaakt.